Näin toimimme

Mitä teemme?

Miten teemme?

Teemme kokonaisvaltaisen kartoituksen asunnoissa ja pyrimme löytämään mahdolliset vuotoja- ja vaaraa aiheuttavat kohteet jo etukäteen hyvissä ajoin ennen kalliita tai jopa hengenvaarallisia vahinkoja. Valittavanasi on erilaisia tarkastuslaajuuksia. Kartoitus voidaan mitoittaa kattamaan  pelkästään vesikalusteet, raitisilmasuodattimet tai palovaroittmet. Kattavin pakettimme pitää sisällään kaikki tarkastuskohteet, vesikalusteista aina lattiapintoihin ja ovenkahvojen toimivuuteen saakka.

Koulutetut tarkastajamme tekevät varsinaisen huoltokäynnin asuntokohtaisesti. Käytössämme on toimintaa varten räätälöity ohjelmisto, jonka  avulla tarkastaja tekee huoneistokierroksen. Asukkaalta ei vaadita erityisiä toimenpiteitä tarkastamisen aikana eikä käynnistä ole vaivaa.

Mitä saat?

Kenelle?

Tarkastuksen jälkeen saat kuvallisen ja helppolukuisen raportin toimenpide ehdotuksineen. Erilaiset epäkohdat tulevat selkeästi esiin ja pääset reagoimaan nopeasti mahdollisiin korjaustarpeessa oleviin kohteisiin ennenkuin vahinko pääsee syntymään. Annamme myös kilpailukykyisen tarjouksen mahdollisten epäkohtien korjauksista.

Suomen Huoltokäynti ei ole pelkästään taloyhtiöiden käyttöön. Säännöllinen tarkastus -ja ylläpitokorjaustoiminta voidaan räätälöidä helposti erilaisten hoivakotien, teollisuuskiinteistöjen sekä pienempien kiinteistöjen tarpeisiin. Myös vuokra-asuntojen omistajat ovat kiinnostuneita sijoituksensa kunnosta.

Huoltokäynti on todettu tehokkaaksi kunnossapidon välineeksi sen ennaltaehkäisevän avun vuoksi. Säästät aikaa ja vaivaa, ennen kaikkea selvää rahaa, kun hommat laitetaan kerralla kuntoon etukäteen, eikä vasta vahingon synnyttyä.